Динамо не змогло підписати захисника Ференцвароша, а від хорвата відмовилось: джерело повідомило плани Луческу

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
204
0 голосів
Динамо не змогло підписати захисника Ференцвароша, а від хорвата відмовилось: джерело повідомило плани Луческу
Мірча Луческу. Фото: Динамо
Київське Динамо не підпише жодного захисника у літнє трансферне вікно – від одного оборонця головний тренер Мірча Луческу відмовився, а інший – не захотів їхати у країну, де йде війна.

Динамо до останнього намагалося підсилити захисну ланку команди та домовитися про перехід із марокканським захисником Ференцвароша Семмі Ммае. Сам футболіст хотів покинути Будапешт, а умови киян його влаштовували. Але гравець не наважився на переїзд до України через війну. Таку інформацію надало «ТаТоТаке».

Також джерело повідомило, що головний тренер столичного гранду Мірча Луческу вирішив відмовитися від підписання захисника Горіци Крешимира Кризманича.

Румунський фахівець дійшов до висновку, що цей сезон кияни звершать з тими футболістами оборони, які є в розпорядженні зараз.

Відзначимо, що зараз у Динамо у центрі захисту є Денис Попов, Олександр Сирота, Максим Дячук та Крістіан Біловар.

  • Динамо вперше з 2005 року не зіграє на групповій стадії єврокубка. Все тому, що кияни вчора вдруге поступилися Бешикташу (2:3 та 0:1).
  • У турнірній таблиці Прем’єр-ліги України Динамо на даний момент з шістьома очками в активі посідає восьме місце.
  • Наступний матч Динамо в чемпіонаті України зіграє 16 вересня після міжнародної паузи для поєдинків національних збірних.
  • Кияни в Полтаві в рамках гри сьомого туру УПЛ протистоятимуть місцевій Ворсклі.