Верес здобув першу перемогу в УПЛ: два пенальті та вилучення у Чорноморця

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
502
0 голосів
Верес здобув першу перемогу в УПЛ: два пенальті та вилучення у Чорноморця
Верес проти Чорноморця. Фото: УПЛ
Шостий тур чемпіонату України відрив поєдинок між рівненським Вересом та одеським Чорноморцем. Матч завершився поразкою команди Романа Григорчука з рахунком 1:3.
  • На рівні української Прем'єр-Ліги команди зіграли 9 матчів. П'ять разів перемагав Чорноморець, тричі успіх був на боці Вереса, ще один поєдинок завершився внічию. Різниця м'ячів 12-8 на користь одеситів. 
  • У попередньому чемпіонаті у першому колі у Києві на стадіоні імені В.Баннікова виграв Верес 1:0 (гол забив Кльоц). А у другому колі у Рівному перемогу здобув Чорноморець 3:1. Тут у одеситів відзначилися Бадібанга, Алефіренко та Гладкий, а у господарів поля - Маткобожик.

Матч розпочався достатньо жваво і подарував шанувальникам футболу цілий вир емоцій. Спочатку на десятій хвилині гри Салюк отримав червону картку і залишив гостей у меншості.

На 17-й хвилині арбітр призначив пенальті, але потім передумав. Проте вже на 24-й хвилині Путря ударом вивів Чорноморець вперед саме ударом з одинадцятиметрової відмітки.

Верес скористався чисельною більшістю і почав сміливіше актувати. Одна з таких вилазок до воріт одеситів призвела до чергового пенальті, яке реалізував Яго.

Перед свистком на перерву Шарай вивів господарів поля вперед.

Статистика першого тайму (всі критерії на користь Вереса):

  • Володіння м’ячом: 54% на 46%
  • Ударі по воротам: 5 проти 2
  • Удари в отвір воріт: 3 проти 1

У другому таймі рівненський колектив забив втретє. Результативний удар на свій рахунок записав Шестаков.

Фінальний свисток арбітра зафіксував перемогу Вереса над Чорноморцем з рахунком 3:1.

  • Після шести зіграних поєдинків в УПЛ Чорноморець з 9 очками залишився на четвертій сходинці у турнірній таблиці чемпіонату України, а Верес відсвяткував першу перемогу у цьому сезоні та піднявся на 14-й рядок.
  • В наступному турі Верес зіграє проти Кривбасу 16-го вересня.
  • Чорноморець того ж дня поміряється силами з Поліссям.