«Надіслали ще одне послання світу»: Зінченко пригадав, як вивів Арсенал на поле з капітанською пов'язкою

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
149
0 голосів
«Надіслали ще одне послання світу»: Зінченко пригадав, як вивів Арсенал на поле з капітанською пов'язкою
Олександр Зінченко. Фото: Арсенал
Захисник Арсеналу Олександр Зінченко пригадав матч АПЛ проти Лестера 25 лютого минулого року, коли він вивів команду на поле з капітанською повʼязкою у кольорах українського прапора.

Олександр Зінченко був капітаном лондонського Арсеналу у матчі 25-го туру чемпіонату Англії сезону 2022/23 проти Лестера (1:0).

Український захисник лондонців пригадав той поєдинок:

«Це також змусило мене відчути велику гордість і подяку Мартіну Едегору і Мікелю Артеті за цю можливість, а також Прем'єр-лізі за те, що дозволили привернути до цього увагу і надіслати ще одне послання решті світу. У мене хороші стосунки з усіма співробітниками, і дуже важливо, що ми всі відчуваємо себе частиною команди.

Можливо, деякі вболівальники з усього світу дивляться на нас і думають, що Арсенал – це лише команда, яку вони бачать на полі. Це набагато більше. Це хлопці, які так важко працюють на тренувальному полі та на стадіоні, щоб зробити цей клуб успішним», – розповів Олександр в коментарі для клубної пресслужби.

  • Арсенал перебуває на третій позиції в турнірній таблиці АПЛ з 58 очками у своєму активі.
  • Олександр Зінченко в поточному сезоні зіграв за лондонців 27 матчів в усіх офіційних турнірах: один гол, дві результативні передачі.
  • Transfermarkt оцінює 26-річного українця в 42 мільйони євро.