«Головне, що гра завершилася без травм»: Пятенко підбив підсумки протистояння збірних України та Болгарії

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
114
0 голосів
«Головне, що гра завершилася без травм»: Пятенко підбив підсумки протистояння збірних України та Болгарії
Володимир Пятенко. Фото: Google
Збірна України з футболу зберегла місце в дивізіоні В жіночої Ліги націй – головний тренер команди Володимир Пятенко підбив підсумки протистояння проти Болгарії.

Жіноча збірна України у плей-оф за право грати у дивізіоні В Ліги націй перемогла збірну Болгарії.

Українки перемогли з рахунком 3:0. У першій грі вони також виграли (4:0) та здобули перемогу за сумою двох матчів і право грати у дивізіоні В.

Головний тренер національної команди Володимир Пятенко підбив підсумки протистояння проти Болгарії:

«Головне, що перемогли, не пропустили та що друга гра завершилася без травм. Результат першого матчу, звісно, дівчата тримали у голові. Розслабленості не було, але трішки було таке, що результат такий. Завдання-мінімум виконали: побачили всіх гравчинь, котрі «на олівці» збірної. Побачили їхні можливості, це друге завдання.

Дивізіон В – це наступний етап. Він є відбірковим на Євро, і проходитиме за принципом Ліги націй. Якщо з Ліги А найлегший шлях на Євро, то дивізіон В – середній. Не хотілося б, звісно, із найважчого шляху виходити на Євро, хоча з будь-якої ліги можна потрапити на чемпіонат», – сказав Володимир Пятенко в коментарі для Суспільне Спорт.

  • Жіноча збірна України виграла три поспіль офіційних матчі вперше із 2020 року, коли «синьо-жовті» мали п'ять перемог поспіль.
  • Суперниць за групою у наступному розіграші Ліги націй, який буде відбором на Євро-2025, українки дізнаються під час жеребкування, що відбудеться 5 березня.