«Важливо налагодити спілкування з їхніми родинами»: Шевченко – про молодих українських талантів в Європі

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
178
0 голосів
«Важливо налагодити спілкування з їхніми родинами»: Шевченко – про молодих українських талантів в Європі
Андрій Шевченко. Фото: Google
Президент УАФ Андрій Шевченко розповів про проблему збереження футбольного потенціалу України у зв'язку з масовим від'їздом дітей за кордон через російську агресію.

Андрій Шевченко розповів про те, як УАФ слідкує за молодими українськими футболістами, які виїхали за кордон через російську агресію:

«Ми дуже добре знаємо про проблеми і вже зараз вирішуємо. У нас були зустрічі на конгресі у Франції, ми спілкувались зі світовими асоціаціями. Хорватія вже має такий досвід. Ми поспілкувались з ними та будемо переймати їхній досвід. Ми слідкуємо за дуже багатьма хлопцями та дівчатами, які вже доєдналися до академій в Німеччині чи Англії.

Є такі програми, які дозволяють робити це. Тому будемо дивитися. Важливо налагодити спілкування з їхніми родинами і ми це якраз і робимо. Я на 100% впевнений, що вони повернуться і будуть грати за збірну України», – сказав президент УАФ в ефірі UPL.TV.

  • 25 січня колишнього тренера збірної України за підсумками звітно-виборчого Конгресу було обрано президентом Української асоціації футболу.
  • Андрій Шевченко став шостим президентом УАФ (раніше ФФУ) в історії. Раніше цей пост обіймали Віктор Банніков, Валерій Пустовойтенко, Григорій Суркіс, Анатолій Коньков та Андрій Павелко.