Перші кроки Шевченка на посаді президента УАФ: Україна та Італія підписали меморандум про співпрацю

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
191
0 голосів
Перші кроки Шевченка на посаді президента УАФ: Україна та Італія підписали меморандум про співпрацю
Габріеле Гравіна та Андрій Шевченко. Фото: УАФ
Українська та італійська асоціації футболу підписали меморандум про співпрацю – сторони домовились про реалізацію в Центрі Коверчіано спільних заходів технічного тренувального характеру.

Українська та італійська асоціації футболу мають намір зміцнювати та розвивати відносини дружби та технічної співпраці, допомагаючи тренерам та молодим гравцям реалізувати свій людський і професійний потенціал.

Організації підписали меморандум про співпрацю. Мова йде про реалізацію в Центрі Коверчіано спільних заходів технічного тренувального характеру за участю молодих українських гравців і тренерів.

Керівник УАФ Андрій Шевченко прокоментував співпрацю сторін:

«Я вдячний кожному італійцю за постійну підтримку з першого дня повномасштабної війни в Україні. І я з нетерпінням чекаю спільної реалізації спільних проєктів для розвитку українського футболу».

Президент ІФА Габріеле Гравіна поділився враженнями від підписання меморандуму:

«Ми завжди були на боці наших українських друзів через ініціативи солідарності, щоб допомогти покращити умови життя звичайних людей. Зараз ми забезпечимо ще більш структурований шлях технічної співпраці, яка має на меті гарантувати майбутнє українського футболу», – цитує Гравіна пресслужба УАФ.

  • Нагадаємо, що 25 січня колишнього тренера збірної України за підсумками звітно-виборчого Конгресу було обрано президентом Української асоціації футболу.
  • Андрій Шевченко став шостим президентом УАФ (раніше ФФУ) в історії. Раніше цей пост обіймали Віктор Банніков, Валерій Пустовойтенко, Григорій Суркіс, Анатолій Коньков та Андрій Павелко.