«Я б не наважився сказати, що ми на дві голови сильніші»: Вацко дав прогноз на результат України у Лізі націй

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
354
1 голос
«Я б не наважився сказати, що ми на дві голови сильніші»: Вацко дав прогноз на результат України у Лізі націй
Гравці збірної України. Фото: УАФ
Журналіст-блогер Віктор Вацко висловив свою думку щодо результатів жеребкування Ліги націй, за підсумками якого у суперники національній збірній України дістались команди Албанії, Чехії та Грузії.

Віктор Вацко застерігає всіх фанатів збірної України та її гравців від завчасної недооцінки суперників по Лізі націй. На думку блогера, албанці, чехи та грузини – геть не хлопчики для биття.

«В теорії ми виглядаємо головним фаворитом групи, з нашими гравцям, підбором виконавців, тренерським штабом.

Однак на практиці я б не наважився сказати, що ми на дві голови сильніші за всіх і в Лізі націй на нас чекає легка прогулянка», –  розповів Вацко в ефірі своєї авторської програми на ютубі.

Нагадаємо, що національна збірна України завершила 2023 рік на 22-й позиції у рейтингу ФІФА, що є найкращим показником за останні десять років. 

  • У підсумковій турнірній таблиці Групи С Італія з 14-ма очками посіла другу сходинку і пройшла на Євро-2024 року напряму.
  • Підопічні Сергія Реброва на весні 2024 року зіграють у плей-оф кваліфікації Євро-2024. 
  • Матч 1/2 фіналу плей-оф раунду кваліфікації Євро-2024 Боснія та Герцеговина – Україна відбудеться у Зениці 21 березня 2024 року.
  • Через п'ять днів переможець цієї пари зустрінеться на своєму полі у вирішальному поєдинку за вихід на Євро із переможцем півфіналу Ізраїль – Ісландія.