Аналітики назвали фаворита першого матчу збірної України в Лізі націй: які шанси у команди Реброва на перемогу

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
754
0 голосів
Аналітики назвали фаворита першого матчу збірної України в Лізі націй: які шанси у команди Реброва на перемогу
Групове фото збірної України. Фото: УАФ
Восени, 7 вересня, буде зіграно матч Ліги націй між національними збірними України та Албанії. Букмекери вже визначилися зі своїм фаворитом у цій грі.

Аналітики провідної букмекерської контори FavBet проаналізували шанси команд на успіх та вже визначилися з фаворитом на гру Ліги націй між командами України та Албанії. На думку букмекерів – це команда Сергія Реброва.

Коефіцієнти на матч Україна  – Албанія:

  • Перемога України – 1.54
  • Нічия – 4.10
  • Перемога Албанія – 7.00

На рахунок результативності матчу, то букмекери вважають, що гра має пройти без зливи голів. На те, що стандартний тотал 2,5  не буде «пробито» (два та менше результативних ударів) коефіцієнт складає  – 1.70.

Нагадаємо, що у четвертому розіграші наймолодшого європейського турніру серед національних збірних – Лізі націй – в суперники Україні дістались, окрім команди Албанії, випали збірні Чехії та Грузії.

Національна збірна України завершила 2023 рік на 22-й позиції у рейтингу ФІФА, що є найкращим показником за останні десять років. 

  • У підсумковій турнірній таблиці Групи С Італія з 14-ма очками посіла другу сходинку і пройшла на Євро-2024 року напряму.
  • Натомість підопічні Сергія Реброва на весні 2024 року зіграють у плей-оф кваліфікації Євро-2024. 
  • Матч 1/2 фіналу плей-оф раунду кваліфікації Євро-2024 Боснія та Герцеговина – Україна відбудеться у Зениці 21 березня 2024 року.
  • Через п'ять днів переможець цієї пари зустрінеться на своєму полі у вирішальному поєдинку за вихід на Євро із переможцем півфіналу Ізраїль – Ісландія.