«Я більше схожий на Мессі, тому що він кращий, ніж Роналду»: український гравець зробив амбіційну заяву

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
680
0 голосів
«Я більше схожий на Мессі, тому що він кращий, ніж Роналду»: український гравець зробив амбіційну заяву
Олександр «s1mple» Костилєв. Фото: Google
Колишній лідер NAVI Олександр «s1mple» Костилєв порівняв своє протистояння з Матьє «ZywOo» Ербо у кіберспорті з боротьбою між суперзірками світового футболу Ліонелем Мессі та Кріштіану Роналду.

Олександр «s1mple» Костилєв, який нині знаходиться у, скажімо так, творчій паузі, поділився думками про порівняння свого протистояння з Матьє «ZywOo» Ербо з боротьбою між Ліонелем Мессі та Кріштіану Роналду за «Золоті м'ячі» та досягнення на полях футбольних загалом.

«Сподіваюся, я більше схожий на Лео, тому що він кращий, ніж Кріштіану. Мессі просто інший, він не розмовляє англійською, не дає інтерв’ю, він сімейна людина.

Я думаю, що ZywOo думав про це, про те, що у нас протистояння, як у Мессі та Роналду. Може, він не хоче говорити про це в інтерв’ю, щоб не розводити драму, отримувати тиск від фанатів», – Олександр «s1mple» Костилєв в інтерв'ю  Thooorin.

Аналітик Pimp вважає, що протистояння s1mple і ZywOo увійдуть в історію кіберспорту, як еквівалент заочної битви між Мессі та Роналду у футболі. Саме після такого цікавого порівняння Олександр «s1mple» Костилєв і висловився про слова Pimp.

Нагадаємо, що наприкінці жовтня Олександр «s1mple» Костилєв зробив заяву стосовно його подальшої кар’єри, повідомивши, що йому настав час зробити перерву.

  • У «s1mple» залишилось ще два роки за контрактом з NAVI, за яких він виступає з 2016 року. 
  • Снайпер та лідер української кіберспортивної команди NAVI Олександр «s1mple» Костилєв пропустив IEM Sydney 2023. Тоді лідера команди заміняв тренер колективу Андрій B1ad3 Городенський.
  • У підсумку NAVI несподівано не змогла подолати навіть груповий етап.
  • В оновленому рейтингу від Valve найкращих світових кіберкоманд з Counter-Strike 2. NAVI вилетіла за межі першої десятки заліку, а Monte піднялась на одну сходинку догори і нині є восьмою.
  • Також в останню неділю 2023 року стало відомо, що NAVI став лідером із частки стікерів  з CS2
  • У NAVI в 2023 році є одна перемога на турнірі, одне друге місце і три треті-четверті місця.