«У мене два бої з Усиком за титул абсолюта»: Ф'юрі не збирається завершувати кар'єру

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
282
0 голосів
«У мене два бої з Усиком за титул абсолюта»: Ф'юрі не збирається завершувати кар'єру
Френсіс Нганну та Тайсон Ф'юрі, фото: Google
Володар пояса WBC у хевівейті Тайсон Ф'юрі (34-0-1, 24 КО) спростував чутки про його відхід із боксу після перенесення поєдинку з чемпіоном WBA, WBO, IBO та IBF Олександром Усиком (21-0, 14 КО).

Ф'юрі не збирається завершувати кар'єру після перенесення поєдинку з Усиком. Тайсон також поділився планами на майбутнє.

«Я чую розмови людей, які кажуть, що я повинен піти на пенсію, або що я скоро піду на пенсію, або щось іще. Я не збираюся йти на пенсію. У мене два бої з Усиком за титул абсолюта. Потім я битимуся з Ей Джеєм, принаймні, один раз. Можливо, два рази, якщо буде реванш, якщо він захоче його після першого побиття, яке я йому влаштую.

А потім я знову битимуся з Нганну. І це тільки для початку. Тож у вас є п'ять невеликих боїв, щоб розпалити апетит. Я нікуди не піду. Нікуди. Мені 35 років, я в самому розквіті сил», – написав Ф'юрі в інстаграмі.

  • Поєдинок Усика і Ф'юрі мав відбутися 17 лютого в Саудівській Аравії, але 2 лютого команда Ф'юрі повідомила, що Тайсон дістав розсічення у спарингу.
  • Новою датою для об'єднавчого бою обрано 18 травня.
  • Колишні українські чемпіони світу Андрій Котельник та В’ячеслав Сенченко в інтерв'ю сайту Sport-express.ua поділилися думками про майбутній титульний поєдинок Дениса Берінчика з Емануелем Наваррете, згадавши Василя Ломаченка.