«Такі речі відбуваються не просто так»: Усик висловився про розсічення Ф'юрі, яке зірвало їх поєдинок

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
368
0 голосів
«Такі речі відбуваються не просто так»: Усик висловився про розсічення Ф'юрі, яке зірвало їх поєдинок
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Український чемпіон світу з боксу Олександр Усик поділився думками про пошкодження британця Тайсона Ф'юрі, яке призвело до переносу їхнього сутички.

Олександр Усик висловився щодо неочікуваного зриву свого протистояння з Тайсоном Ф'юрі через травму, а саме розсічення, британця, яку він отримав під час спарингу.

В ефірі SkySports українець заявив, що не нервує з приводу нової дати протистояння з «Циганським королем».

«А що це змінить? Ну подивлюся я відео і скажу, що це фейк або що це не фейк. Нічого ж не зміниться. Що сталося, - те сталося. Нервувати через це не варто. Це дурне витрачання енергії». 

Усик вважає, що Тайсону потрібно розібратися у собі та визначитися зі своєю ціллю.

«Ф'юрі потрібно ставити запитання лише самому собі. Серйозно він налаштований чи ні? Хоче він боксувати чи ні? Він каже, що хоче стати абсолютом. 

Але ж він не завжди серйозно ставиться до своїх тренувань. Не хочу судити Ф'юрі. Я говорю про інше. Про те, що такі речі відбуваються не просто так». 

Наш чемпіон впевнений, що все, що робить Бог, йде тільки на краще.

«Те, що планують люди, не завжди пов'язано з божими планами. І тоді він втручається і змінює наші плани. Змінює на краще. Але ми цього не розуміємо і не приймаємо. 

Починаємо нервувати, кричати, злитися, поспішати. Але ж усе що потрібно - поглянути на небеса і навколо нас, порахувати до десяти, видихнути і сказати: «Спасибі, боже. Я заспокоївся». Так що... Мир усім», – сказав Усик.

Раніше ми публікували ексклюзивний матеріал, у якому колишні вітчизняні чемпіони світу Сенченко, Котельник та Шатернікова висловилися щодо переносу бою українця та британця.

  • Поєдинок між Ф’юрі та Усиком (21-0, 14 КО) пройде 18 травня.
  • Протистояння прийме столиця Саудівської Аравії – Ер Ріяд.