«Невдалий телефон»: ексчемпіон жорстко висловився про відео, на якому Ф'юрі травмувався та зірвав бій з Усиком

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
224
0 голосів
«Невдалий телефон»: ексчемпіон жорстко висловився про відео, на якому Ф'юрі травмувався та зірвав бій з Усиком
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Колишній чемпіон світу Тімоті Бредлі висловив думку про розсічення Тайсона Ф'юрі, яке змусило організаторів перенести поєдинок з Олександром Усиком на три місяці.

Боксерський світ продовжує обговорення травми Тайсона Ф'юрі, яка призвела до зриву бою за титул короля елітного дивізіону з Олександром Усиком.

Цього разу свою думку висловив Тімоті Бредлі. Ексчемпіон не виключає, що відео, на якому показано, як Тайсон отримав пошкодження, є не справжнім.

«Можливо, що це спроба створити інтригу або завершити кар'єру Тайсона Ф'юрі. Відео виглядає непереконливо, зняте, здається, на невдалий телефон. 

У уповільненій зйомці видно, що лікоть не мітить у око, а потрапляє у щелепу. Це здається навмисним. Розсічення було, але, можливо, відео постановочне. Не думаю, що розтин зіграє вирішальну роль. Бій, ймовірно, відбудеться», – наводить слова Бредлі Boxing Scene.

Раніше у нас виходив ексклюзивний матеріал, у якому колишні вітчизняні чемпіони світу Сенченко, Котельник та Шатернікова висловилися щодо переносу бою українця та британця.

  • Поєдинок між Ф’юрі та Усиком (21-0, 14 КО) пройде 18 травня.
  • Протистояння прийме столиця Саудівської Аравії – Ер Ріяд.