«Вже отримали 15 підтверджень»: менеджер Усика розповів про підготовку українця до бою проти Ф'юрі

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
2131
0 голосів
«Вже отримали 15 підтверджень»: менеджер Усика розповів про підготовку українця до бою проти Ф'юрі
Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик. Фото: Google
Сергій Лапін, директор команди чемпіона WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі Олександра Усика розповів про підготовку українця до бою проти володаря титулу WBC Тайсона Ф’юрі.

Директор команди Олександра Усика розповів про підготовку українця до бою за абсолютне чемпіонство у надважкій вазі проти Тайсона Ф’юрі:

«Протягом тренувального табору у нас було 250 з чимось раундів спарингів, близько 20 спаринг-партнерів, які є схожими на нашого опонента. Також ми розмістили нову заявку для спарингів під час майбутніх тренувань і вже отримали 15 підтверджень», – сказав Лапін в коментарі для Independent Sport.

Зазначимо, що останнім поєдинком українського боксера залишається перемога у серпні 2023 року над обов'язковим претендентом Даніелем Дюбуа.

  • Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі 18 травня будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі. Поєдинок між спортсменами відбудеться в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.
  • Нагадаємо, що переможець бою стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.