«Засуджувати людей за якісь помилки – це слабкість»: Усик розповів про перенесення бою з Ф'юрі

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
545
0 голосів
«Засуджувати людей за якісь помилки – це слабкість»: Усик розповів про перенесення бою з Ф'юрі
Олександр Усик. Фото: Google
Чемпіон WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі Олександр Усик (21-0, 14 КО) прокоментував перенесення бою проти володаря титулу WBC Тайсона Ф’юрі (34-0-1, 24 КО).

Олександр Усик (21-0, 14 КО) прокоментував перенесення бою проти Тайсона Ф’юрі (34-0-1, 24 КО) за титул абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі:

«Я нікого не засуджую, взагалі нікого. Так буває, це бокс. Просто дуже серйозно треба до цього ставитися. Тому що ми на іншому рівні з Тайсоном Ф’юрі. Ми повинні кожну маленьку деталь викреслювати, щоб продовжити підготовку й виходити в ринг. Засуджувати людей за якісь помилки – це слабкість.

Я чудово себе почуваю, і навіть якщо хтось грає мною, то він грає за моїми правилами. Я хочу побачити доньку, обійняти її, подякувати дружині, помолитися, побути 2 чи 3 дні вдома, і повернутися в зал, тому що на мене чекає гарячий ринг», – сказав Усик в коментарі для Independent Sport.

  • Останнім поєдинком українця залишається перемога у серпні 2023 року над обов'язковим претендентом Даніелем Дюбуа.
  • Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі 18 травня будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі. Поєдинок між спортсменами відбудеться в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.
  • Нагадаємо, що переможець бою стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.