Все палає у вогні: представлено постер до нової дати бою Усик – Ф’юрі, Тайсон виглядає переляканим

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
583
0 голосів
Все палає у вогні: представлено постер до нової дати бою Усик – Ф’юрі, Тайсон виглядає переляканим
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Керівник Головного управління розваг Саудівської Аравії принц Туркі Аль-Аш-Шейх розмістив новий постер до поєдинку між Олександром Усиком та Тайсоном Ф’юрі.

Фанати боксу з усього світу чекали, що 17 лютого стане відоме ім’я нового абсолютного чемпіона у надважкій вазі. Але травма, а саме розсічення, Тайсона Ф’юрі, яке він отримав під час спарингу, змусило організаторів поєдинку перенести дійство на три місяці.

У Саудівській Аравії, схоже, що вже розпочали роботу по просуванню боксерської зустрічі українця та британця на нову дату. 

Так, у соціальних мережах з’явився новий постер до протистояння, на якому Олександр та Тайсон зображені у вогні. Українець має такий вираз обличчя, наче, щось замислив, а британець виглядає зляканим. 

Раніше у нас виходив ексклюзивний матеріал, у якому колишні вітчизняні чемпіони світу В’ячеслав Сенченко, Андрій Котельник та Аліна Шатернікова висловилися щодо переносу цього бою.

  • Бій між чемпіоном WBC Ф’юрі (34-0-1, 24 КО) та володарем титулів WBA, WBO та IBF Олександром Усиком (21-0, 14 КО) перенесено з 17 лютого на 18 травня;
  • Протистояння прийме столиця Саудівської Аравії – Ер Ріяд.
  • Усик в своєму крайньому поєдинку здобув перемогу нокаутом у дев’ятому раунді над британцем Даніелем Дюбуа.
  • Ф’юрі в останньому бою виграв за очками у камерунця Франсіса Нганну, який дебютував у боксі. Проте британець встиг побувати у нокдауні.