«Ф'юрі багато говорить»: спаринг-партнер Тайсона, який наніс йому розсічення, зробив заяву

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
407
0 голосів
«Ф'юрі багато говорить»: спаринг-партнер Тайсона, який наніс йому розсічення, зробив заяву
Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Агрон Смакічі допомагав Тайсону Ф'юрі готуватися до бою з Олександром Усиком та завдав британцю розсічення. Хорват поділився думками щодо ситуації, що сталася.

Тайсон Ф'юрі зазнав розсічення та зірвав поєдинок проти Олександра Усика. Ця подія сталася під час спарингу британця з хорватом Агроном Смакічі. Саме це ім’я називає Boxing Talk.

Сам винуватець події вважає, що завдав чистого удару, а Тайсон придумає про застосування ліктя.

«Це був чистий удар, тож я не відчуваю своєї провини. Удар ліктем? Ф'юрі багато говорить, але він знає, як проходять його спаринги зі мною», – зазначив хорват.

Зазначимо, що Агрон Смакічі має 20 перемог та дві поразки на ринзі, а своєю фактурою нагадує Олександра Усика. Він шульга та має зріст 198 сантиметрів. Саме тому команда Ф'юрі обрала хорвата для спарингів у тренувальний табір.

Раніше ми писали, що колишні українські чемпіони світу з боксу В’ячеслав Сенченко, Андрій Котельник та Аліна Шатернікова поділилися своїми думками щодо переносу поєдинку між Ф’юрі та Усиком, який був запланований на 17 лютого.

  • Бій між чемпіоном WBC Ф’юрі (34-0-1, 24 КО) та володарем титулів WBA, WBO та IBF Олександром Усиком (21-0, 14 КО) перенесено з 17 лютого на 18 травня;
  • Протистояння прийме столиця Саудівської Аравії – Ер Ріяд.