«Це один із тих поєдинків, яким ніколи не судилося відбутися»: Усик і Ф’юрі почули вирок щодо свого бою

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
230
0 голосів
«Це один із тих поєдинків, яким ніколи не судилося відбутися»: Усик і Ф’юрі почули вирок щодо свого бою
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Британський надважковаговик Девід Аллен висловився про бій Тайсона Ф’юрі та Олександра Усика, зізнавшись, що не впевнений, що цей поєдинок колись відбудеться.

Девід Аллен зізнався, що не надто очікував бою Олександр Усика та Тайсона Ф’юрі. Британець вважає, що його співвітчизник вже не такий популярний серед любителів боксу.

«Я не дуже засмучений через зрив бою. Цей поєдинок не вражав уяву так, як мав. Можливо, Ф'юрі вже не такий цікавий людям, як раніше. 

Мене цей бій не дуже хвилював. Так, шкода, що він зірвався, але я особисто не стурбований. Я не думав, що він відбудеться».

Також боксер вважає, що бій українця і британця може ніколи не відбутися. Крім того, він впевнений, що весною фанатам не варто очікувати поєдинку за титул абсолютного чемпіона.

«І я не впевнений, що він колись відбудеться взагалі. Це один із тих поєдинків, яким ніколи не судилося відбутися. Розтин Ф'юрі виглядає погано, і потрібно повністю його залікувати, перш ніж ризикувати знову проводити спаринги. 

Для цього знадобиться час, а потім вони повернуться до 12-тижневого тренувального табору. Призначити бій можна не раніше кінця літа», – цитує Аллена Вoxingnews24.

Раніше ми писали, що колишні українські чемпіони світу з боксу В’ячеслав Сенченко, Андрій Котельник та Аліна Шатернікова поділилися своїми думками щодо переносу поєдинку між Тайсоном Ф’юрі та Олександром Усиком, який був запланований на 17 лютого.

  • Бій між чемпіоном WBC Ф’юрі (34-0-1, 24 КО) та володарем титулів WBA, WBO та IBF Олександром Усиком (21-0, 14 КО) перенесено з 17 лютого на 18 травня;
  • Протистояння прийме столиця Саудівської Аравії – Ер Ріяд.