«Мене об’явили обов’язковим претендентом»: Україна може отримати чергового чемпіона світу з боксу – деталі

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
9196
0 голосів
«Мене об’явили обов’язковим претендентом»: Україна може отримати чергового чемпіона світу з боксу – деталі
Арнольд Хегай. Фото: Інстаграм
Український боксер легкої ваги Арнольд Хегай (21-1-1, 13 КО) розповів про свої перспективи отримати поєдинок за звання чемпіона світу. Він є обов’язковим претендентом на титульний бій.

31-річний боксер Арнольд Хегай повідомив, що він є обов’язковим претендентом та бій за звання чемпіона світу за версією WBO, лідером рейтингу якого він наразі є.

«На Конвенції WBO, яка, здається, проходила в жовтні, мене вже об’явили обов’язковим претендентом. Наскільки знаю, офіційно рішення набере законної сили з березня. Так мені передав менеджер».

За словами спортсмена, його суперником міг стати кубинець Робейсі Рамірес (12-1, 7 КО), однак дане питання відклалося.

«Перемовини ведуться. Були навіть попередні домовленості про поєдинок влітку. Тобто ще до того, як Рамірес втратив пояс у бою з Рафаелем Еспінозою. Але зараз вони організовуватимуть реванш. Так що мій бій за титул, на жаль, трішки відкладається».

Хегай завив, що йому байдуже, із ким з переможця пари битися за титул.

«Головне – щоб на кону поєдинку стояв титул чемпіона світу. А взагалі, якщо буде Рамірес, то він – шульга, непогано рухається. Цим він незручний. А ще в нього хороший досвід з любителів. Якщо дивитися на Еспіносу, то він дуже височенний. Цим теж незручний», – сказав боксер в інтерв’ю НЛПБУ.