Кличко може повернутися на ринг: промоутер Усика назвав умову, згадавши Ф’юрі

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
4183
0 голосів
Кличко може повернутися на ринг: промоутер Усика назвав умову, згадавши Ф’юрі
Володимир Кличко та Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Генеральний директор K2 Promotions та промоутер Олександра Усика Олександр Красюк назвав єдину ціль, яка може змусити Володимира Кличка повернутися у ринг, згадавши про Тайсона Ф’юрі.

Олександр Красюк зробив сенсаційну заяву – Володимир Кличко може повернутися у ринг, якщо отримає поєдинок з наступник суперником Олександра Усика Тайсоном Ф’юрі.

«Володимире Кличку, хоч уже й не хлопчик, але все ще в ідеальній формі. І в його серці все ще достатньо вогню, щоб битися. Але в нього є лише одна мотивація – і це та сама людина, яка позавчора отримала розсічення. 

Не він сам, а незакінчена справа з ним. Ця людина знялася з прописаного у контракті реваншу з Володимиром», – сказав промоутер у прямому ефірі свого Інстаграму.

Раніше ми писали, як легенди українського боксу поділилися своїми думками щодо переносу поєдинку між Тайсоном Ф’юрі та Олександром Усиком, який був запланований на 17 лютого.

  • Новою датою бою між Олександром Усиком та Тайсоном Ф’юрі названо 18 травня цього року. Поєдинок відбудеться в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.
  • Переможець цього бою стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.
  • Британець переміг Володимира Кличка у листопаді 2015 року.