Відома дата бою Бівол – Бетербієв: Гвоздик скептично відреагував на подію, назвавши фаворита поєдинку

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
2334
0 голосів
Відома дата бою Бівол – Бетербієв: Гвоздик скептично відреагував на подію, назвавши фаворита поєдинку
Артур Бетербієв та Дмитро Бівол. Фото: Google
Організатор вечорів боксу серії Riyadh Season у Саудівській Аравії Туркі Аль аш-Шейх назвав дату поєдинку між Дмитром Біволом (21-0, 11 КО) та Артуром Бетербієвим (20-0, 20 КО).

Артур Бетербієв та Дмитро Бівол зустрінуться у ринзі 1 червня цього року у Ер-Ріяді, Саудівська Аравія. Про це повідомив Туркі Аль аш-Шейх, слова якого навели MMAFightingonSBN.

Український боксер, який свого часу програв Бетербієву, Олександр Гвоздик в ексклюзивному інтерв’ю для Sport-express.ua заявив, що впевнений, в тому, що Бівол точно поступиться нокаутом. Але наш співвітчизник сумнівається, що ця сутичка взагалі відбудеться.

«Для мене однозначно фаворит Бетербієв. Проти Канело Бівол дуже здорово рухався в човнику, але водночас давав замикати себе біля канатів. 

Якщо Бівол буде так діяти з Бетербієвим, то бій дуже швидко закінчиться. Бетербієв набагато більший і сильніший, ніж Канело. Я ставлю на перемогу Бетербієва нокаутом, але повторюся, цей бій навряд чи відбудеться», – сказав українець.

  • Бівол володіє титулом WBA у напівважкій вазі, а Бетербієв – WBC, WBO та IBF.
  • Дмитро у своєму останньому поєдинку наприкінці грудня здолав Ліндона Артура, а Артур – Каллума Сміта в середині січня.