«Я нормально до цього ставлюся»: Усик – про настрій після перенесення поєдинку проти Ф'юрі

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
187
0 голосів
«Я нормально до цього ставлюся»: Усик – про настрій після перенесення поєдинку проти Ф'юрі
Олександр Усик. Фото: Google
Чемпіон WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі Олександр Усик розповів, який у нього настрій після новини про перенесення бою з Тайсоном Ф'юрі.

Олександр Усик розповів, в якому він перебуває настрої після перенесення поєдинку проти Тайсона Ф'юрі:

«У мене все слава Богу. Який я взагалі шлях тримаю? Я віруючий православний християнин. І те, що відбувається в моєму житті, я повністю довіряю це Господу Богу. Тобто я іду за ним, але він мене направляє тим шляхом, який буде кращим для мене. Інколи ми, люди, не хочемо таким шляхом іти.

Вибираємо щось, колупаємо, шукаємо, щось робимо. І тоді Батько каже: «Ну добре, йди». І ти йдеш і упираєшся кудись головою, починаєш туди битися. Я нормально до цього ставлюся, що відбувається зараз у моїй спортивній кар’єрі, в моєму житті, і слава Богу за все», – сказав Усик у своєму Instagram.

  • Останнім поєдинком українця залишається перемога у серпні 2023 року над обов'язковим претендентом Даніелем Дюбуа.
  • Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі 18 травня будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі. Поєдинок між спортсменами відбудеться в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.
  • Нагадаємо, що переможець бою стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.