«Ніколи більше не називай мене боягузом»: Ф'юрі влаштував словесну перепалку з менеджером Усика

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
310
0 голосів
«Ніколи більше не називай мене боягузом»: Ф'юрі влаштував словесну перепалку з менеджером Усика
Тайсон Ф'юрі. Фото: Google
Чемпіон WBC у надважкій вазі Тайсон Ф’юрі (34-0-1, 24 КО) влаштував суперечку з Егісом Клімасом, менеджером володаря титулів WBA, WBO, IBO та IBF Олександра Усика (21-0, 14 КО).

Після того, як стало відомо, що бій між Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі не відбудеться 17 лютого, менеджер українця Егіс Клімас назвав британського боксера «йо##ним боягузом, який попросив свою с#ку вдарити його сковорідкою в лоба».

Британець вирішив влаштувати суперечку з представником Олександра у прямому ефірі на MMA Fighting:

«Ніколи більше не називай мене боягузом. Я провів 35 професійних боїв і боксував 18 років свого життя. Я 10 разів піднімався з канвасу проти деяких з найсильніших панчерів в історії, щоб перемогти. Я в жодному разі не боягуз. Ніколи у житті не відступав від жодного суперника. І якщо хтось назве мою дружину с###ю, я вирву йому чортові зуби».

Егіс Клімас відповів чемпіону WBC у надважкій вазі:

«Я не називав твою дружину с###ю. Я не роблю цього лайна».

Завершилася словесна перепалка вибаченнями:

«Ну, я вибачусь за це, тому що мені здавалося, що ти сказав це про мою дружину. Але я не чортів боягуз», – сказав Ф’юрі.

  • Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі 18 травня будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі. Поєдинок між спортсменами відбудеться в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.
  • Нагадаємо, що переможець бою стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.