«Я повірю тоді, коли ми будемо стояти в ринзі»: Усик – про бій з Ф'юрі та можливий поєдинок проти Хрговича

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
206
0 голосів
«Я повірю тоді, коли ми будемо стояти в ринзі»: Усик – про бій з Ф'юрі та можливий поєдинок проти Хрговича
Олександр Усик. Фото: Google
Чемпіон WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі Олександр Усик розповів, чи буде боксувати 17 лютого, а також коли повірить у бій з володарем титулу WBC Тайсоном Ф’юрі.

Український боксер у надважкій вазі Олександр Усик поділився інформацією, чи буде боксувати 17 лютого після перенесення поєдинку з Тайсоном Ф'юрі:

«Моя неймовірна, потужна команда працює в цьому напрямку. Я їм повністю довіряю. Як моя команда спрацює і скаже – так ми і будемо робити. Остаточне рішення за мною, але я прислухаюсь до своєї команди, я їй вірю. Це ті люди, які роблять мене сильнішим, добрішим, годують, відновлюють.

Звичайно я прислухаюся до кожного їхнього слова. Так, я сварюся на них інколи, кожен день. Чи буду битися я 17 лютого? Не знаю. Єдине, що я знаю, що в мого друга день народження 17 і все».

Чемпіон WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі розповів, коли повірить у бій з володарем титулу WBC Тайсоном Ф’юрі:

«Неможливо мене збити. Я буду готовий кожного разу, коли буду виходити в ринг. Я повірю тоді, коли ми будемо стояти в ринзі і пролунає перший раунд», – заявив Олександр Усик у своєму Instagram.

  • Зазначимо, що команда Олександра Усика спробує домовитися про бій на 17 лютого із хорватським боксером Філіпом Хрговичем (17-0, 14 KO), який є обов’язковим претендентом за лінією IBF.
  • Останнім поєдинком українця залишається перемога у серпні 2023 року над обов'язковим претендентом Даніелем Дюбуа.
  • Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі 18 травня будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі. Поєдинок між спортсменами відбудеться в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.
  • Нагадаємо, що переможець бою стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.