«Я візьму реванш і стану абсолютним чемпіоном»: Гвоздик розповів про можливий другий бій з Бетербієвим

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
266
0 голосів
«Я візьму реванш і стану абсолютним чемпіоном»: Гвоздик розповів про можливий другий бій з Бетербієвим
Олександр Гвоздик, фото: Google
Олександр Гвоздик розповів про реванш з росіянином Артуром Бетербієвим. В жовтні 2019 року українець програв об'єднавчий бій за титул чемпіона світу за версіями WBC та IBF Бетербієву, поступившись технічним нокаутом у десятому раунді.

Колишній чемпіон світу Олександр Гвоздик (20-1, 15 KO) ексклюзивно для сайту Sport-express.ua розповів про реванш з Бетербієвим.

«Мені пообіцяли бої в березні та травні. Конкретної дати і суперників поки що немає. Здорово було б побоксувати 30 березня в рамках шоу Premier Boxing Champions від Amazon. Сподіваюся, це вийде, але суперник, найімовірніше, буде не з топ-10. Потім хочу побитися в андеркарті бою Канело, він зазвичай боксує в травні. Ось такий у мене план.

Я візьму реванш у Бетербієва і стану абсолютним чемпіоном. Для мене бій із Бетербієвим пріоритетніший, ніж із Біволом, тому що в нього три пояси. Але від бою з Біволом теж не відмовлюся», – сказав Гвоздик.

  • Український 36-річний боксер напівважкої ваги піднявся з п’ятої на третю позицію в оновленому рейтингу Всесвітньої боксерської організації (WBO).
  • Свій останній бій Гвоздик провів 30 вересня минулого року проти 39-річного бразильця Ісаака Родрігеса (28-5, 22 KO).
  • Українець здобув впевнену перемогу нокаутом у другому раунді.