«Я абсолютно спустошений»: Ф’юрі вперше відреагував на перенос бою з Усиком – що сказав Тайсон українцю

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
363
0 голосів
«Я абсолютно спустошений»: Ф’юрі вперше відреагував на перенос бою з Усиком – що сказав Тайсон українцю
Тайсон Ф'юрі та Олександр Усик. Фото: Getty Images
Британський боксер Тайсон Ф’юрі (34-0-1, 24 КО) прокоментував необхідність перенесення свого бою проти українця Олександра Усика (21-0, 14 КО) за звання абсолюта у хевівейті.

Боксер Тайсон Ф’юрі прокоментував ситуацію із необхідністю перенесення свого бою проти Олександра Усик через розсічення. Атлет пообіцяв докласти зусиль, аби подія відбулася якомога швидше після його відновлення.

«Я абсолютно спустошений після того, як довго готувався до цього бою та був у такій чудовій формі. Мені шкода всіх, хто брав участь у цій грандіозній події, і я буду старанно працювати над перенесенням дати бою, як тільки око заживе».

Спортсмен приніс свої щирі вибачення за цей інцидент.

«Я можу лише перепрошувати перед усіма, кого це торкнулося, включно з моєю власною командою, командою Усика, бійцями андеркарду, партнерами та вболівальниками, а також нашими господарями та моїми друзями в Саудівській Аравії», – наводить слова боксера пресслужба промоутерської компанії Queensberry.

  • Зазначимо, що бій чемпіон WBС Ф’юрі та володаря поясів WBA, WBO та IBF Усика мав відбутися 17 лютого;
  • Можливою заміною Ф’юрі для Усика називають хорватського обов’язкового претендента за лінією IBF Філіпа Хрговича (17-0, 14 КО).