«Давайте начистоту»: колишній чемпіон світу пояснив, чому Ф’юрі розправиться з Усиком і забере всі пояси

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
2992
0 голосів
«Давайте начистоту»: колишній чемпіон світу пояснив, чому Ф’юрі розправиться з Усиком і забере всі пояси
Тайсон Ф'юрі та Олександр Усик. Фото: Reuters
Колишній британський боксер Енцо Маккарінеллі (41-8, 33 КО) дав прогноз на бій між своїм земляком Тайсоном Ф’юрі (34-0-1, 24 КО) та українцем Олександром Усиком (21-0, 14 КО) за звання абсолюта у хевівейті.

Ексчемпіон світу з боксу у першій важкій вазі (версія WBO, 2006-2008) Енцо Маккарінеллі висловився про головний поєдинок 2024 року між Тайсоном Ф’юрі та Олександром Усиком, який, щоправда, було перенесено через пошкодження британця.

Він ставить на земляка.

«Я думаю, що Ф'юрі виявиться занадто великим для Усика. Я завжди говорив, що Тайсон – занадто великий і занадто хороший у тому, що він робить».

Водночас експерт згоден, що у своєму останньому поєдинку проти камерунського дебютанта хевівейту Франсіса Нганну британець виглядав непереконливо.

Люди продовжують говорити про його виступ у бою з Нганну. Давайте начистоту: це був жахливий виступ. Тайсон виглядав так, ніби не тренувався. Я сумніваюся, що він готувався».

Все ж таки, на думку Маккарінеллі, Ф’юрі перед матчем з Усиком не повторить старих помилок.

«Якби він тоді програв, то це пішло б йому на користь. Але, можливо, це дало йому поштовх і сфокусувало на майбутньому виклику. Він не буде недооцінювати Усика», – заявив Маккарінеллі в інтерв’ю talkSPORT.

  • У жовтні минулого року Ф’юрі переміг Нганну лише за очками роздільним рішенням суддів. При цьому у третьому раунді побував у нокдауні;
  • Британець дійсно має антропометричну перевагу над Усиком. Його зріст складає 2,06 м, а розмах рук – 2,16 м. В Усика аналогічні показники складають 191 см та 198 см;
  • Усик володіє титулами WBA, WBО та IBF.  В активі Ф’юрі пояс WBС.