«Не звертаю уваги на Тайсона»: Усик пояснив, за що він б’ється та натякнув на свою секретну перевагу над Ф'юрі

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
1027
0 голосів
«Не звертаю уваги на Тайсона»: Усик пояснив, за що він б’ється та натякнув на свою секретну перевагу над Ф'юрі
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Чемпіон світу за версіями WBA, WBO та IBF у суперважкій вазі українець Олександр Усик розповів про мотивацію перед боєм із володарем титулу WBC у цій же ваговій категорії британцем Тайсоном Ф'юрі.

Олександр Усик заявив, що гроші його не цікавлять і у бою з Тайсоном Ф'юрі він буде прагнути виграти, щоб залишити про себе згадку в історії.

«Мені дуже подобається пояс the Ring. Він багато значить, тому що отримати його і такий рейтинг, дуже нелегко. Я борюся за спадщину. Не гроші. 

У надважкій вазі не було подібних боїв з 1999 року. Я знаю історію. Завоювання цього пояса може стати найголовнішим досягнення за всю кар'єру».

Наш чемпіон запевнив, що не звертає уваги на психологічний тиск з боку британця та має секретну перевагу над суперником.

«Я дійсно зараз не звертаю уваги на Тайсона. Я не дивлюся на те, що він робить. Більшість його суперників повелися на нього. Я ні. Я зосереджуюся на собі і на тому, що буду робити в рингу. 

Я і мій тренер дивилися його бої і готуємося до всього. Мене не хвилює, що він збирається робити. Мені все одно. Він може мене недооцінювати або переоцінювати. У мене на нього свої плани. У мене є перевага, про яку він не знає», – сказав Усик у коментарі Ringtv

Раніше ми писали, що з’явився офіційний промо-ролик до бою українця.

  • «Циганський король» 17 лютого вийде на бій проти нашого бійця. На кону буде стояти титул абсолютного чемпіона у надважкій вазі.
  • Усик в своєму крайньому поєдинку здобув перемогу нокаутом у дев’ятому раунді над британцем Даніелем Дюбуа.
  • Ф’юрі в останньому бою виграв за очками у камерунця Франсіса Нганну, який дебютував у боксі. Проте британець встиг побувати у нокдауні.