Усик – Ф'юрі: представлено ефектний промо-ролик бою за титул абсолютного чемпіона

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
1548
0 голосів
Усик – Ф'юрі: представлено ефектний промо-ролик бою за титул абсолютного чемпіона
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Вчора, 31 січня, з’явився офіційний промо-ролик до поєдинку за титул чемпіона світу у надважкій вазі муж британцем Тайсоном Ф’юрі та українцем Олександром Усиком.

Організатори бою між Тайсоном Ф’юрі та Олександром Усиком продовжують підігрівати інтерес до фантастичного поєдинку, який очікують вболівальники у всьому світі.

У середу, 31 січня, було опубліковано відео-ролик до поєдинку, який більше нагадує короткометражний фільм, у якому в фантастичній манері зображено протистояння українського чемпіона та британського володаря поясу за версією WBC.

Раніше ми писали, що голова Головного управління у справах розваг у Саудівській Аравії Туркі Аль аш-Шейх опублікував новий постер до поєдинку Усика та Ф'юрі, на якому бійців було зображено в образі ковбоїв та піратів.

  • «Циганський король» 17 лютого вийде на бій проти Олександра Усика. На кону буде стояти титул абсолютного чемпіона у надважкій вазі.
  • Олександр Усик в своєму крайньому поєдинку здобув перемогу нокаутом у дев’ятому раунді над британцем Даніелем Дюбуа.
  • Тайсон Ф’юрі в останньому бою виграв за очками у камерунця Франсіса Нганну, який дебютував у боксі. Проте британець встиг побувати у нокдауні.