Ломаченко офіційно повернеться на ринг і проведе бій за звання чемпіона світу: дата бою і реакція українця

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
2187
0 голосів
Ломаченко офіційно повернеться на ринг і проведе бій за звання чемпіона світу: дата бою і реакція українця
Василь Ломаченко. Фото: Getty Images
Стало офіційно відомо, коли український боксер легкої ваги Василь Ломаченко проведе свій наступний поєдинок проти австралійця Джорджа Камбососа за титул чемпіона світу за версією IBF.

Боксер Василь Ломаченко (17-3, 11 KO) проведе свій бій проти Джорджа Камбососа (21-2, 10 KO) за пояс IBF 12 травня 2024 року.

Як було оголошено на спеціальній пресконференції, матч пройде на RAC Arena в Перті, Австралія.

Ломаченко вже відреагував на цю новину та виказав комплімент своєму майбутньому опоненту.

«Я радий можливості знову битися за титул чемпіона світу. Камбосос – хороший боєць, і я знаю, що повинен добре підготуватися, щоб заслужити перемогу. Поєдинок в Австралії стане новим досвідом, і я з нетерпінням чекаю дати жителям Перта чудовий бій», – сказав Ломаченко.

Не забарився із відповіддю й Камбосос, який також підкреслив важливість даного протистояння для себе.

«Я надзвичайно мотивований і нетерпляче хочу зустрітися з легендарним Ломаченком. Це буде битва між двома сучасними воїнами. Це бій, якого я завжди хотів, і незабаром він стане реальністю. Цей бій означає для мене все. Я буду готовий, і єдине, про що я думаю, – перемога», – заявив Камбосос.

  • Ломаченко востаннє виходив у ринг у травні минулого року. Тоді він за очками одноголосним рішенням суддів поступився Девіну Хейні (31-0, 15 КО);
  • Американець захистив титули WBA Super, WBO, IBF, WBC та The Ring.