«Я хочу реванш»: український боксер викликав свого кривдника на дуель – їхній бій визнали найкращим у світі

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
1810
0 голосів
«Я хочу реванш»: український боксер викликав свого кривдника на дуель – їхній бій визнали найкращим у світі
Сергій Дерев'янченко – Хайме Мунгія. Фото: Getty Images
Український боксер середньої ваги Сергій Дерев'янченко (14-5, 10 КО) заявив про бажання провести матч-реванш проти мексиканця Хайме Мунгії (43-0, 34 КО), який володіє чемпіонським поясом WBC Silver.

Боксер Сергій Дерев'янченко викликав на реванш свого колишнього суперника Хайме Мунгію. Він заявив, що бажає продовження.

«Я хочу цього на 100 відсотків. Я хочу реванш. Я не знаю, чи цього хоче Мунгія. Можливо, він цього не хоче. Я не знаю. Я сподіваюся, що це станеться», – сказав Дерев'янченко в інтерв’ю Boxing Scene.

  • Можливість реваншу обговорювалася між сторонами одразу після першого бою, що відбувся у червні 2023 року. Тоді українець поступився за очками одноголосним рішенням суддів (115:112, 114:113, 114:113);
  • Цікаво, що цей поєдинок отримав статус «Бій 2023 року» за версіями видань The Sweet Science, Boxing Scene та ESPN;
  • Мексиканець все ж таки обрав собі у суперники Джона Райдера (32-7, 18 КО). 27 січня британцю була завдана поразка технічним нокаутом у дев’ятому раунді;
  • Дерев'янченко після зустрічі із Мунгією більше не бився, бо зазнав травми ребра. Сергій мав провести бій на початку січня, але поєдинок було зірвано.