Чи нокаутували Ф’юрі перед зустріччю з Усиком? Колишній чемпіон світу закрив резонансне питання

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
806
0 голосів
Чи нокаутували Ф’юрі перед зустріччю з Усиком? Колишній чемпіон світу закрив резонансне питання
Тайсон Ф'юрі. Фото: ESPN
Новозеландський ексчемпіон світу з боксу у суперважкій вазі за версією WBO (2016-2018) Джозеф Паркер відреагував на чутки про те, що Тайсон Ф'юрі начебто був відправлений у нокаут своїм спаринг-партнером Джеєм Опетаєю.

Боксер Джозеф Паркер спростував чутки про те, що нібито австралійський боксер першої важкої ваги Джей Опетая (24-0, 19 КО) відправив у нокаут свого спаринг-партнера Тайсона Ф’юрі (34-0-1, 24 КО).

«Я знаю, що Опетая ніколи не відправляв на канвас Тайсона. Мені хочеться вийти в інтернет і сказати: «Гей, годі, хлопці». Але я не бажаю в цьому брати участь. Я хочу зберегти свою енергію перед моїм боєм».

Паркер заявив, що обидва боксери просто прийняли рішення окремо готуватися до своїх найближчих поєдинків.

«Тайсон знає, що сталося, і Джей знає, що сталося. Їхні шляхи розійшлися, і кожен із них проводить свої тренування. Багато хто коментує це в мережі, але люди не знають, що трапилося. Має значення те, що відбувається на рингу, але я про це знаю», – цитує Паркера Boxing News 24.

  • Зазначимо, що британський чемпіон WBC Ф’юрі готується до бою проти українського володаря титулів WBA, WBO та IBF Олександра Усика (21-0, 14 КО) за звання абсолюта у хевівейті. Матч пройде 17 лютого;
  • Опетая у цей же день вдруге битиметься із латвійцем Майрісом Брієдісом (28-2, 20 КО);
  • У Паркера найближчий матч запланований на 8 березня проти китайця Чжана Чжілея (26-1-1, 21 КО).