Ф’юрі вигнав «двійника» Усика через нокдаун? Розкрито справжню причину прощання Тайсона зі спаринг-партнером

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
11023
0 голосів
Ф’юрі вигнав «двійника» Усика через нокдаун? Розкрито справжню причину прощання Тайсона зі спаринг-партнером
Джей Опетая. Фото: DAZN
Коментатор Fox Sports Бен Деймон повідомив, що спаринг-партнер Тайсона Ф’юрі – Джей Опетая – покинув табір британського боксера. Фанати боксу вважають, що австралієць відправив чемпіона WBС у нокдаун.

Бен Деймон на своїй сторінці в Х повідомив, що боксер першої важкої ваги Джей Опетая (24-0, 19 КО) покинув табір Тайсона Ф’юрі у Саудівській Аравії.

За його інформацією, австралієць провів лише п’ять раундів проти Ф’юрі, а причиною його від’їзду стало те, що Опетая хотів більше спарингів із правшею напередодні реваншу із латвійцем Майрісом Брієдісом (28-2, 20 КО).

Шанувальники боксу не повірили, що Опетая покинув табір із цієї причини. Вони запідозрили, що він відправив у нокдаун свого спаринг-партнера і виявився небезпечним для його здоров'я.

У зв'язку з цим австралійські співпромоутери Опетаї оприлюднили заяву:

«Опетая нещодавно повернувся із Саудівської Аравії, де він спарингував і тренувався з Ф'юрі. Це були фантастичні, конкурентні раунди та неймовірний досвід для Джея. Однак будь-які розмови про те, що один із боксерів опинився в нокдауні, не відповідають дійсності».

  • Зазначимо, що Опетая вважався ідеальним спаринг-партнером для Ф'юрі напередодні поєдинку за звання абсолюта у хевівейті проти українського чемпіона WBA, WBO та IBF Олександра Усика.
  • Австралієць, як і українець, є швидким, технічним, маневровним шульгою зростом приблизно 189 см (зріст Усика складає 191 см). До того ж Опетая з 2022 по 2023 володів поясом IBF у крузервейті, а Усик взагалі з 2018 по 2019 рр. був абсолютом цього дивізіону;
  • Бій Ф'юрі (34-0-1, 24 КО) проти Усика (21-0, 14 КО) запланований на 17 лютого.