«Я старанно працював, щоб підготуватися до цього бою»: Фундора впевнений, що переможе Богачука

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
308
0 голосів
«Я старанно працював, щоб підготуватися до цього бою»: Фундора впевнений, що переможе Богачука
Себастьян Фундора. Фото: Google
Американський боксер першої середньої ваги Себастьян Фундора (20-1-1, 13 КО) прокоментував майбутній бій проти українця Сергія Богачука (23-1, 23 КО).

Себастьян Фундора (20-1-1, 13 КО) поділився очікуваннями від поєдинку за титул чемпіона світу за версією WBC проти Сергія Богачука (23-1, 23 КО):

«Тренувальний табір проходить чудово, і я старанно працював, щоб підготуватися до цього бою. Я тренуюся на 100% перед кожним поєдинком, тож це звична робота. Я знаю, що виграю, бо моя мета все та ж, що й раніше – стати чемпіоном світу у першій середній вазі», – сказав американець в коментарі для Premier Boxing Champions.

Нагадаємо, що раніше ми записали інтерв’ю з Сергієм Богачуком, де український боксер озвучив прогноз на бої Олександр Усик – Тайсон Ф’юрі та Василь Ломаченко – Джордж Камбосос, а також розповів багато цікавого.

Зазначимо, що поєдинок між українцем та американцем відбудеться 30 березня в американському Лас-Вегасі.

  • Існує вірогідність, що бій стане титульним або це буде обов’язковий захист титулу, оскільки Джермелла Чарло позбавлять титулу.
  • У березні 2021 року Сергій Богачук зазнав першої поразки, поступившись американцю Брендону Адамсу, та втратив континентальний пояс WBC.
  • Себастьян Фундора у квітні втратив звання тимчасового чемпіона WBC, достроково програвши Браяну Мендосі.
=