«Б'юся за себе і роздирану війною Україну»: український боксер – про бій за титул «тимчасового» чемпіона світу

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
2224
0 голосів
«Б'юся за себе і роздирану війною Україну»: український боксер – про бій за титул «тимчасового» чемпіона світу
Сергій Богачук. Фото: Google
Український боксер Сергій Богачук висловився щодо свого поєдинку з американцем Себастьяном Фундорою за титул «тимчасового» чемпіона світу за версією WBC, який пройде 30 березня цього року.

Сергій Богачук запевнив, що налаштований по бойовому на поєдинок з Себастьяном Фундорою за титул «тимчасового» чемпіона світу за версією WBC

«Не можу дочекатися можливості поборотися за титул. Протягом усієї своєї кар'єри я працював, щоб домогтися шансу здійснити свою мрію в цьому спорті. 

Віддам усе, щоб виграти цей бій, тому що я б'юся не тільки за себе, а й за мою Україну, яку роздирає війна», – наводить слова Богачука Vringe.

Нагадаємо, що раніше ми записали вогняне інтерв’ю з Сергієм Богачуком.

  • Бій пройде у Лас-Вегасі. Переможець цього поєдинку стане обов’язковим претендентом на титул WBC. Однак існує вірогідність, що бій стане титульним або це буде обов’язковий захист титулу, оскільки Джермелла Чарло позбавлять титулу.
  • У березні 2021 року Сергій зазнав першої поразки, поступившись американцю Брендону Адамсу. Богачук втратив континентальний пояс WBC після цього поєдинку.
  • Фундора у квітні втратив звання тимчасового чемпіона WBC, достроково програвши Браяну Мендосі.