«Це реванш, який не можна упустити»: у команді українця хочуть повторити «Бій року» – завадити може Канело

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
4350
0 голосів
«Це реванш, який не можна упустити»: у команді українця хочуть повторити «Бій року» – завадити може Канело
Бій Сергій Дерев'янченко – Хайме Мунгуї. Фото: Getty Images
Менеджер колишнього претендента на титул у середній вазі Сергія Дерев'янченка Кіт Конноллі повідомив, що українець хоче провести реванш із Хайме Мунгією, якщо той не домовитися про поєдинок із Саулем Альваресом.

Бій Хайме Мунгуї та Сергія Дерев'янченка за пояс WBC Silver у другій середній вазі 10 червня 2023 року був визнаний поєдинком року за версією видання The Sweet Science. У ньому рішенням суддів переміг Мунгуї (115:112, 114:113, 114:113).

Кіт Конноллі заявив, що такий поєдинок варто повторити.

«У нас були попередні розмови про реванш між Сергієм і Мунгією. Його команда пішла в іншому напрямку, і він поб'ється з Джоном Райдером. Ми говорили про те, що якщо поєдинок Мунгії з Канело зірветься, то ми можемо влаштувати реванш цього року».

Але кривдник нашого співвітчизника може зустрітися з Саулем «Канело Альваресом замість українця.

«Усі визнали поєдинок Сергія з Мунгією «Боєм року». Це реванш, який не можна упустити. Я не знаю нікого, хто б не хотів побачити їхній реванш. Зрозуміло, що якщо Мунгія отримає бій із Канело в травні, то він буде йти в цьому напрямку. Але якщо цей поєдинок не матеріалізується для нього, то я думаю, що він без роздумів влаштує реванш із Сергієм», - сказав Коннолі сайту BoxingScene.com.

  • Для 38-річного Дерев'янченка даний бій став єдиним у 2023 році.
  • Загалом українець у останніх семи поєдинках зазнав п'яти поразок. Останню перемогу до свого активу Сергій занотував 30 липня 2022 року проти Джошуа Конлі рішенням суддів.