Непереможний український боксер проведе чемпіонський бій з «албанським Ломаченком»: деталі поєдинку

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
427
0 голосів
Непереможний український боксер проведе чемпіонський бій з «албанським Ломаченком»: деталі поєдинку
Ермаль Хадрібай та Богдан Штонда. Фото: Інстаграм
27 січня проведе свій поєдинок 22-річний українець Богдан Штонда (8-0, 4 КО), який виступає у першій середній вазі. Протистояти йому буде 30-річний албанський володар титулу WBC International Ермаль Хадрібай (17-0-1, 7 КО).

У суботу, 27 січня, на вечорі боксу у Кельні (Німеччина) Богдан Штонда проведе десятираундовий бій проти чемпіона світу за версією WBC International Ермаля Хадрібая.

Цікаво, що Хадрібай який минулому виступав у змішаних єдиноборствах (4-1), порівнює себе з українським боксером легкої ваги Василем Ломаченком (17-3,11 КО).

«У мене свій стиль, дуже такий розслаблений. Мені подобається вивчати суперника два-три раунди, а потім перемикати передачу і, якщо виходить, нокаутувати його. Це правда, я як албанський Ломаченко. Тому що у мене багато роботи на ногах та класний таймінг. Це у нас спільне», – заявляв Хадрібай.

  • Зазначимо, що того року Штонда провів лише один бій у Туреччині. Тоді він за два раунди зупинив представника Молдови Владислава Ніколау;
  • Хадріба має три бої протягом 2023 року, в останньому з яких у листопаді він зупинив мексиканського ексчемпіона світу Карлоса Моліну.