«Відстоювати звання чемпіона світу завжди важко»: Далакян поділився очікуваннями від бою з Акуї

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
312
0 голосів
«Відстоювати звання чемпіона світу завжди важко»: Далакян поділився очікуваннями від бою з Акуї
Артем Далакян. Фото: Google
Чемпіон WBA у найлегшій вазі Артем Далакян (22-0, 15 КО) поділився очікуваннями від бою проти обов’язкового претендента Сеїго Акуї (18-2-1, 11 КО).

Артем Далакян (22-0, 15 КО) поділився очікування від бою проти Сеїго Акуї (18-2-1, 11 КО) за титул чемпіона WBA у найлегшій вазі:

«Ми приїхали показати, як ми боксуємо та відстоювати своє звання чемпіона світу. Почуваюся добре, завтра після зважування буде ще краще, готовий показувати хороший яскравий бій. Дивився бої Акуї. Гарний боксер, жорстко б'є правою. Моє завдання відстояти, і я думаю, все буде добре – я відстою та привезу пояс чемпіона світу назад в Україну.

Я підготувався на 99%. Завтра буде зважування – після зважування буде 100%, я буду у формі та готовим показувати свій бокс. Відстоювати звання чемпіона світу завжди важко, але це гідно – бути чемпіоном світу і постійно тримати свій рівень», – сказав Далакян в коментарі для Tribuna.

  • За свою 10-річну кар'єру Сеїго Акуї володів лише одним поясом – чемпіона Японії. Він завоював його вакантним у 2019 році та провів три захисти.
  • Артем Далакян востаннє проводив захист чемпіонського поясу у січні 2023 року в бою з костариканцем Давідом Хіменесом – українець переміг одноголосним рішенням суддів.