«Усик – це не жарт»: колишній тренер ката Джошуа дав прогноз на бій нашого чемпіона з Ф'юрі

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
12136
0 голосів
«Усик – це не жарт»: колишній тренер ката Джошуа дав прогноз на бій нашого чемпіона з Ф'юрі
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Колишній тренер Енді Руїса, який сенсаційно перемагав Ентоні Джошуа, Менні Роблес поділився думками щодо поєдинку муж Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі.

Відомий мексиканський фахівець Менні Роблес та тренер Сергія Богачука, з яким у нас було велике інтерв’ю, вважає, що у бою між чемпіоном світу за версіями WBA, WBO та IBF у суперважкій вазі Олександром Усиком  проти володаря титулу WBC Тайсона Ф'юрі фаворитом буде саме українець.

«Це буде чудовий бій. Але, як кажуть, ти настільки хороший, наскільки хорошим був твій останній поєдинок. Я вірю, що наразі в Усика є перевага».

Тренер згадав про невдалий виступ британця у поєдинку з Франсісом Нганну.

«Ми всі бачили останній бій Ф'юрі. Він вийшов не в найкращій своїй формі, недооцінив суперника. Я думаю, що ми всі це зробили. Ми всі вважали, що Ф'юрі чекає легка прогулянка, але цього не сталося. 

Тепер йому потрібно зібратися, повернутися в зал і вийти на бій в оптимальній формі, тому що Усик - це не жарт», – сказав Роблес в інтерв'ю YouTube-каналу Boxing Social.

  • Тайсон Ф’юрі в останньому бою виграв за очками у все того ж Нганну, але встиг побувати у нокдауні.
  • «Циганський король» 17 лютого вийде на бій проти Олександра Усика. На кону буде стояти титул абсолютного чемпіона у надважкій вазі.