«Усик вже не раз затикав рот скептикам»: кат кузена Ф’юрі дав прогноз на бій нашого чемпіона з Тайсоном

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
257
0 голосів
«Усик вже не раз затикав рот скептикам»: кат кузена Ф’юрі дав прогноз на бій нашого чемпіона з Тайсоном
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Український суперважковаговик Богдан Миронець дав прогноз на поєдинок за титул абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі між Олександром Усиком та Тайсоном Ф’юрі.

Олександр Усик зуміє перемогти Тайсона Ф’юрі у поєдинку за світову боксерську корону. В цьому впевнений Богдан Миронець.

«Усик вже не раз затикав рот скептикам. На перший погляд, у Ф’юрі більше шансів: вражаючі габарити та й рівень боксу дуже високий. Проте хочеться думати, що в цьому протистояння переможе саме працелюбність, а не талант. 

Ф’юрі має те, що йому дала природа: антропометрія, ці всі його фішечки. Але Олександр – «трудяга» неймовірний. Тож тепер поставлю на нього».

Також українець поділився думками щодо переваги британця у габартирах

«Олександрові байдуже, яких розмірів перед ним суперник. Він завжди до бою готується так, ніби в космос збирається полетіти. 

Мені не доводилося бути в його таборах, проте спілкувався з його спаринг-партнерами, тому з перших вуст знаю, наскільки це працьовита людина», – сказав Миронець в інтерв’ю для Sport24.

  • Нагадаємо, що Миронець 1 грудня минулого року за очками переміг двоюрідного брата Тайсона Ф’юрі – Нейтена Гормана.
  • 17 лютого 2024 року Ф’юрі проведе бій проти українця Олександра Усика за звання абсолюта у хевівейті. На кону будуть пояси WBA, WBO, IBF, WBC.