Український суперважковаговик здобув сенсаційну перемогу над братом Ф’юрі: в бою стався дивний епізод

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
89872
0 голосів
Український суперважковаговик здобув сенсаційну перемогу над братом Ф’юрі: в бою стався дивний епізод
Нейтен Горман і Богдан Миронець. Фото: Getty Images
У п’ятницю, 1 грудня, на вечорі боксу в англійському Болтоні, український суперважковаговик Богдан Миронець з очками переміг двоюрідного брата Тайсона Ф’юрі – Нейтена Гормана.

Богдан Миронець (8-1, 4 КО) переміг колишнього володаря поясів IBF International та WBC International Silverбританця Нейтена Гормана (19-3, 13 КО) за очками.

Український боксер тримав увесь бій під контролем завдяки кращій фізичній готовності та рухливості. Суперник мало що показав у ринзі, окрім постійних клінчів, у які він був вимушений йти через дуже швидку втому.

На початку шостого раунду стався кумедний епізод, коли кут британця зафіксував своєму бійцю труси за допомогою клейкої стрічки.

За підсумками восьми раундів один суддя, який обслуговував поєдинок, віддав закономірну перемогу Миронцю із рахунком 77-76. Українець був набагато більш активним під час бою та завдав більшої кількості влучних ударів.

  • Зазначимо, що Горман є двоюрідним братом Тайсона Ф’юрі;
  • Миронець займає 73-ю позицію в списку найкращих суперважковаговиків світу від вебпорталу BoxRec, а Горман – 91-у.
  • 17 лютого 2024 року Ф’юрі проведе бій проти українця Олександра Усика за звання абсолюта у хевівейті. На кону будуть пояси WBA, WBO, IBF, WBC.