Батько Ф’юрі озвучив причину поразок Вайлдера та Валліна в останніх боях: у всьому винен суперник Усика

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
326
0 голосів
Батько Ф’юрі озвучив причину поразок Вайлдера та Валліна в останніх боях: у всьому винен суперник Усика
Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Джон Ф'юрі, батько чемпіона світу за версією WBC у надважкій вазі Тайсона Ф'юрі, поділився думками щодо поразок Отто Валліна і Деонтей Вайлдера, яких вони зазнали від Ентоні Джошуа та Джозефа Паркера.

Батько наступного суперника Олександра Усика заявив, що Отто Валлін і Деонтей Вайлдер зазнали поразок у своїх останніх боях Ентоні Джошуа та Джозефу Паркеру через те, що на них негативно позначилися поєдинки з його сином, Тайсоном Ф'юрі.

«Отто Валлін боявся Ентоні Джошуа до уср*чки. Я віддаю належне Ей Джею, він виглядав як чоловік, у якого є мета. Валлін так і не показав себе, як і Деонтей Вайлдер у бою з Джозефом Паркером.

Я ніколи у своєму житті не бачив нічого настільки поганого, як Вайлдер. В особі Валліна і Вайлдера я побачив двох інших людей. Це були не ті хлопці, які билися з Тайсоном. Мабуть, Тайсон забрав у них усе», — наводить слова Ф’юрі-старшого у своєму твіттері Майкл Бенсон.

  • Нагадаємо, що в грудні Валлін достроково програв Ентоні Джошуа, а Вайлдер поступився за очками Джозефу Паркеру.
  • Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі. Поєдинок між спортсменами відбудеться 17 лютого в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.