День народження Олександра Усика: що чекає на нього в рік 37-ліття

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
456
0 голосів
День народження Олександра Усика: що чекає на нього в рік 37-ліття
Олександр Усик. Фото: Google
Чемпіон WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі Олександр Усик святкує свій 37-й день народження. Розповідаємо, що очікує на українського боксера у 2024 році.

Сьогодні, 17 січня, український боксер та нападник житомирського Полісся Олександр Усик відзначає своє 37-річчя.

На українця рівно через місяць, 17 лютого, очікує бій проти британського чемпіона WBC Тайсона Ф'юрі за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі.

Поєдинок між спортсменами відбудеться в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.

Зазначимо, що переможець бою стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.

Детальніше з біографією українського боксера ви можете ознайомитися в статті на FanDay.net

Після поєдинку проти Тайсона Ф'юрі українець може дебютувати в УПЛ за Полісся. Президент житомирського клубу в інтерв'ю «Українському футболу» заявляв, що Усик вийде на поле в українському чемпіонаті.

Враховуючи бій проти складного суперника, sport-express.ua прогнозує, що дебют боксера в УПЛ, якщо і відбудеться, то наприкінці сезону. Адже Олександру потрібно буде відновитися та провести хоча би декілька тренувань на футбольному полі.

Щодо майбутніх боксерських поєдинків, то переможець бою Олександр Усик – Тайсон Ф’юрі буде зобов’язаний провести захист IBF проти Філіпа Хрговича без будь-яких проміжних поєдинків. Інакше пояс стане вакантним.

Також промоутери Едді Хірн та Френк Воррен нещодавно заявили, що новий абсолютний чемпіон світу у надважкій вазі може провести бій проти переможця бою Ентоні Джошуа – Френсіс Нганну.

Бажаємо Олександру Усику в цей день здоров'я, перемог на боксерському ринзі та обов'язково здійснити свою мрію – дебютувати в УПЛ.