«Це величезний момент для боксу»: Воррен – про бій між переможцями поєдинків Усик – Ф'юрі та Нганну – Джошуа

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
216
0 голосів
«Це величезний момент для боксу»: Воррен – про бій між переможцями поєдинків Усик – Ф'юрі та Нганну – Джошуа
Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик. Фото: Google
Промоутер Френк Воррен поділився думками про можливий бій між переможцями поєдинків Ентоні Джошуа – Френсіс Нганну та Олександр Усик – Тайсон Ф’юрі.

Френк Воррен розповів чи варто очікувати поєдинок за титул абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі між переможцями поєдинків Ентоні Джошуа – Френсіс Нганну та Олександр Усик – Тайсон Ф’юрі:

«Великий бій відбудеться 17 лютого між Ф’юрі та Усиком. Чи хотіли б ми побачити переможця цього бою у поєдинку з переможцем поєдинку Джошуа – Нганну? Кожен у боксі хотів би це побачити. Тож у кожного є до чого прагнути. Це величезний момент для боксу», – сказав промоутер Тайсона Ф'юрі в коментарі для Matchroom Boxing.

Нагадаємо, що раніше промоутер Ентоні Джошуа Едді Хірн поділився думками про можливий бій між переможцями поєдинків Ентоні Джошуа – Френсіс Нганну та Олександр Усик – Тайсон Ф’юрі.

  • Нещодавно стало відомо про проведення поєдинку між Ентоні Джошуа та ексчемпіоном UFC Франсісом Нганну.
  • Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі. Поєдинок між спортсменами відбудеться 17 лютого в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.
  • Зазначимо, що переможець бою стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.