Епатажний український боксер може стати чемпіоном світу: відомий боєць озвучив, де планують провести мегабій

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
2042
0 голосів
Епатажний український боксер може стати чемпіоном світу: відомий боєць озвучив, де планують провести мегабій
Денис Берінчик. Фото: Фейсбук K2Ukraine
Український 35-річний боксер легкої ваги Денис Берінчик (18-0, 9 КО) розповів, де саме він планує провести свій наступний чемпіонський поєдинок.

Чемпіон світу з боксу за версією WBO International у легкій вазі Денис Берінчик розповів про варіанти місць проведення свого наступного чемпіонського поєдинку.

«Я є офіційним претендентом на чемпіонський бій. Ми чекаємо новин від промоутерів. Я готуюся і тренуюся. Є три варіанти локацій для проведення поєдинку: Велика Британія, США та Саудівська Аравія. Мені без різниці, де боксувати», – розповів Берінчик в інтерв’ю YouTube-каналу ВЗБІРНА.

Берінчик відомий своїми епатажними виходами у ринг у різноманітних образах. На свій останній бій проти шведа Ентоні Їгіта (27-4-1, 10 КО) у серпні минулого року він вийшов в образі вікінга із сокирою. Українець здобув перемогу за очками одноголосним рішенням суддів та захистив титул.

Зазначимо, що суперник Берінчика наразі невідомий, але, за повідомленням ЗМІ, ним стане мексиканський чемпіон світу за версією WBO у другій напівлегкій вазі Емануель Наваррете (38-1-1, 31 КО).