«Давайте скажемо чесно, буде багато тиску»: Хірн впевнений, що другий бій між Усиком та Ф’юрі не відбудеться

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
257
0 голосів
«Давайте скажемо чесно, буде багато тиску»: Хірн впевнений, що другий бій між Усиком та Ф’юрі не відбудеться
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Промоутер колишнього чемпіона світу в надважкій вазі Ентоні Джошуа Едді Хірн заявив, що не вірить у проведення другого поєдинку між Тайсоном Ф'юрі та Олександром Усиком.

Олександр Усик та Тайсон Ф'юрі домовилися одразу про два бої, але Едді Хірн не вірить, що таке можливе. Британський промоутер впевнений, що на «Циганського короля» чинитиметься певний тиск.

«Я хочу, щоб Ф'юрі став абсолютним чемпіоном. А потім, якщо титул IBF стане вакантним, то, можливо, влітку Джошуа поб'ється з Хрговичем. 

Я знаю, що в Усика і Ф'юрі угода на два бої, але, давайте скажемо чесно, буде багато тиску з метою влаштувати поєдинок Джошуа - Ф'юрі», - сказав Хірн в інтерв'ю YouTube-каналу Boxing News.

Нагадаємо, що нещодавно стало відомо про проведення поєдинку між Ентоні Джошуа та колишнім чемпіоном UFC Франсісом Нганну.

  • Ентоні Джошуа був чемпіоном світу, але втратив свої титули у поєдинку з Олександром Усиком. Реванш також залишився за українцем.
  • Останній бій підопічний Хірна провів 23 грудня 2023 року зі шведом Отто Валліном, який після п'ятого раунду відмовився продовжувати поєдинок.
  • Усик та Ф’юрі проведуть бій за титул абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі. Поєдинок між спортсменами відбудеться 17 лютого в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.