«Він просто хоче заробити»: чемпіон світу знає переможця поєдинку Ломаченко – Камбосос

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
886
0 голосів
«Він просто хоче заробити»: чемпіон світу знає переможця поєдинку Ломаченко – Камбосос
Василь Ломаченко. Фото: Getty Images
Чемпіон світу з боксу за версією WBO у легкій вазі американець Теофімо Лопес (19-1, 13 КО) висловився про майбутній бій між українцем Василем Ломаченком та австралійцем Джорджем Камбососом.

Теофімо Лопес зробив власний прогноз на поєдинок Василя Ломаченка (17-3, 11 КО) проти Джорджа Камбососа (21-2,10 КО) за титул IBF у легкій вазі. Він ставить на українця.

«Переможе Ломаченко. Думаю, Камбосос просто хоче заробити. Він живе в Австралії, тому йому навіть не потрібно подорожувати й віддавати США 40% податку. Бій буде в нього вдома. Це просто заробіток грошей. Але це нормально», – заявив боксер в інтерв’ю YouTube-каналу Boxing Social.

  • Зазначимо, що Лопес у жовтні 2020 року боксував проти Ломаченка та переміг його за очками одноголосним рішенням суддів (116-112, 117-111, 119-109). У дуелі розігрувалися титули WBA Super, WBO, The Ring та IBF;
  • У наступному поєдинку проти Камбососа, що відбувся у листопаді 2021 року, Лопес програв усі свої титули, поступившись за очками роздільним рішенням суддів;
  • Бій Ломаченка проти австралійця запланований на квітень.