Бій іменитого українського боксера зірвано: його минулий поєдинок визнали найкращим у світі у 2023 році

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
3061
0 голосів
Бій іменитого українського боксера зірвано: його минулий поєдинок визнали найкращим у світі у 2023 році
Сергій Дерев'янченко. Фото: Getty Images
У ході підготовки до бою 6 січня Сергій Дерев'янченко зазнав ушкодження невідомого характеру, і, скоріш за все, черговий поєдинок українця буде скасовано.

Неприємні новини надійшли з тренувального табору Сергія Дерев'янченка (14-5, 10 КО). 38-річний боксер у мідлвейті зазнав ушкодження невідомого характеру. 

Дана травма не дозволить йому взяти участь у вечорі боксу 6 січня в Лас-Вегасі, де головним боєм стане зустріч Вірджила Ортіза та Фредеріка Лоусона.

За повідомленням порталу Boxing Scene, зазнав ушкодження українець десь напередодні Різдва і поки що залишається незрозумілим, чи встигне Дерев'янченко вилікуватися вчасно, щоб вийти на ринг.

  • Суперником 38-річного українця мав стати американець Роуді Монтгомері, але тепер Сергій буде зосереджуватися на виступі в майбутньому шоу промоутерської компанії Golden Boy Promotions.
  • Нагадаємо, що останній поєдинок Дерев'янченко провів улітку 2023 року проти мексиканця Хайме Мунгуї за пояс WBC Silver у другій середній вазі.
  • Тоді рішенням суддів переміг суперник українця, а сам бій за версією одразу декількох порталів було визнано поєдинком року.