Найкрасивіша боксерка планети може вийти на ринг з «найкрутішим ботаніком» світу: деталі майбутнього поєдинку

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
8137
0 голосів
Найкрасивіша боксерка планети може вийти на ринг з «найкрутішим ботаніком» світу: деталі майбутнього поєдинку
Ебані Бріджес та Брендан Скотт. Колаж: Sportskeeda
20-річний боксер Брендан Скотт, який радше відомий своїми нарядами, ніж діями на ринзі, кинув виклик одній з найкрасивіших боксерок світу Ебані Бріджес.

Починаючий 20-річний боксер Брендан Скотт (6-0, 1 КО) заявив про наміри боксувати з однією з найбільш красивих боксерок світу Ебані Бріджес (9-2, 4 КО), коли вирішить повернутися у ринг. Втім, відомий він не скільки своїми діями у боксі, а скільки навколо нього.

Скотт відвідував публічні тренування та прес-конференції в костюмі Людини-павука, приставав до промоутера Ентоні Джошуа Едді Хірна в костюмі Форреста Гампа, намагаючись укласти контракт з Matchroom, і виходив на ринг у костюмі Дарта Вейдера.

Це лише деякі з його трюків, але самопроголошений «найкрутіший ботанік світу» наполягає, що найкраще ще попереду.

Відновлюючись після травми руки, яка потребувала операції, Скотт встиг поповнити свій і без того довгий список ідей для виходу на ринг, і він особливо з нетерпінням чекає на співпрацю з 38-річною Бріджес.

«Бріджес сказала мені, що готова вийти на ринг разом зі мною, – розповідає він Daily Star Sport. «Я не буду розповідати вам, що це буде за вихід, але він стане легендарним

Бої завжди будуть найважливішою справою, тому що якщо я програю бій або не виступлю, все це буде марно. Але я люблю планувати все на стороні, і якщо цей бій з Бріджес пройде вдало, він стане однією з найбільших подій в історії боксу».