Найкрасивіша боксерка планети втратила титул чемпіона світу: дівчина одноголосно програла матері-одиначці

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
9583
0 голосів
Найкрасивіша боксерка планети втратила титул чемпіона світу: дівчина одноголосно програла матері-одиначці
Ебані Бріджес та Мійо Йошида. Фото: Getty Images
У суботу, 9 грудня, суперзірка боксу Ебані Бріджес (9-2, 4 KO) не змогла захистити титул IBF у найлегшій вазі, програвши за очками одноголосним рішенням суддів Мійо Йошиді (17-4, 0 КО).

Австралійка Ебані Бріджес поступилася японці Мійо Йошиді за очками на вечорі боксу у Сан-Франциско.

Усі троє суддів віддали перевагу Йошиді (99-91, 99-91, 97-93), при цьому до бою вона була великим аутсайдером. Згодом статистика ударів показала, що японка завдала 122 силових удари, а Бріджес – лише 66.

Після бою Бріджес на своїй сторінці в Х опублікувала пост, де привітала суперницю та заявила, що не збирається покидати бокс.

«Абсолютно засмучена, це був не мій вечір. Великі вітання моїй суперниці – сьогодні вона була кращим бійцем. Красива та скромна, мати-одиначка. Бачу, як багато означала ця перемога для неї та її доньки. Я повернуся кращою і сильнішою. Дякую всім, хто мене підтримує», – написала спортсменка.

Бріджес називають секс-символом боксу. Її головна фішка – вихід на зважування в спідній білизні, що вона робила і перед цим поєдинком.

  • Бріджес мала захищати титул у поєдинку проти ще однієї секс-бомби боксу та зірки OnlyFans Авріл Метті, однак була змушена терміново шукати заміну, бо суперниця буквально напередодні поєдинку зазнала травми у тренувальному бою;
  • Для австралійки це був перший бій у 2023 році, адже її довгий період також переслідували пошкодження.