Останній абсолютний чемпіон відповів, чи оговтався Джошуа від двох поразок Усику: Ентоні виграв тричі поспіль

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
888
0 голосів
Останній абсолютний чемпіон відповів, чи оговтався Джошуа від двох поразок Усику: Ентоні виграв тричі поспіль
Ентоні Джошуа. Фото: Instagram
Британський колишній абсолютний чемпіон світу з боксу у суперважкій вазі (1999) Леннокс Льюїс (41-2-1, 32 КО) поділився власною думкою про останні успіхи Ентоні Джошуа.

Ексчемпіон світу за версіями WBC (1993-1994, 1997-2001 та 2001-2003), IBF (1999-2001 та 2001-2002), WBA (1999) Леннокс Льюїс висловився про свого земляка Ентоні Джошуа (27-3, 24 КО), який провів вдалий рік.

Експерт вважає, що поки зарано говорити про остаточне повернення Джошуа у найкращу форму після перемоги технічним нокаутом у п’ятому раунді над шведом Отто Валліном.

«З цього бою я не можу судити, чи повернеться він, чи ні. Він напевно мав добрий вигляд та зробив те, що мав зробити. А саме перемогти хлопця, якого він уже здолав раніше на любительському рівні».

На думку Льюїса, Джошуа ще потрібно буде довести власний рівень у боях із сильнішими суперниками

«Тому я думаю, що бій корисний для його психічного стану, і всі кажуть: «Він повернувся, але попереду ще довгий шлях». Йому доведеться зустрітися з Тайсоном Ф'юрі. Чжан Чжілей із Китаю теж міг би стати чудовим опонентом», – сказав Льюїс в інтерв’ю TNT Sports.

  • Окрім перемоги над Валліном, у 2023 році Ентоні здолав за очками одноголосним рішенням суддів американця Джермейна Франкліна, а також нокаутом у сьомому раунді фіна Роберта Хеленіуса;
  • У двох минулих поєдинках Джошуа поступився українцю Олександру Усику за очками одноголосним та роздільним рішенням суддів відповідно. У цих матчах розігрувалися чемпіонські титули WBA Super, WBO, IBF та IBO та The Ring.